Contacteer ons

Voor al uw vragen kunt u ons telefonisch of per e-mail bereiken of u kunt ons een bericht sturen via de formulier hiernaast.

Adres

Gladiolusstraat 2
2610 Wilrijk

Telefoon

+32 (0)495 333 079

BTW nr.

BE0739.788.712

Contact

Stel ons uw vraag

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte! Wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan!

FAQ

Veel Gestelde Vragen

Als specialist voor kitwerken in Antwerpen hechten wij veel waarde aan persoonlijke advies op maat en service.  Hieronder alvast antwoord op een aantal vaak gestelde vragen.

Wij gebruiken alleen hoogwaardige kit van de beste merken. U kunt er van op aan dat de kit die wij gebruiken lange tijd meegaat en vakkundig wordt aangebracht.

Uw kitranden zijn aan vervanging toe op het moment dat er zichtbare schimmelvorming aan de oppervlakte van uw kitrand is, kitranden die loslaten en vervolgens voor lekkage zorgen, of u vind dat uw kitrand niet mooie genoeg is gezer voor een strakke uitstraling.

Uw ramen of kozijnen zijn zeker van belang om te laten kitten, vocht,kou,warmteverlies binnenshuis, en ongedierte krijgen geen kans om binnen te dringen. uw plinten of binnenshuis gaten/kieren raden wij zeer aan ivm een veel voorkomend probleem van zilvervliesjes. Uiteraard hoeft u geen last te hebben van de zojuist genoemde problemen, voor een strakke afwerking binnenshuis is een goeie afgewerkte kitrand een groot detail.

De meeste kitsoorten drogen onder invloed van lucht. Omdat vooral het buitenste deel van de kitlaag in direct contact staat met lucht, zal daar de eerste velvorming optreden. De rest van de kit zit onder het buitenste laagje huid verborgen en zal daardoor wat langzamer drogen. In de regel kunt u na 24 uur douchen.

Dat is afhankelijk van het type werkzaamheden dat moet worden uitgevoerd. Op basis van uw project kunnen wij u een aanbieding doen.

Dat is in onderling overleg af te stemmen en afhankelijk van de planning op dat moment. Spoedklussen kunnen op aanvraag!