Herstellingen kitwerken

Abo Kitwerken is uw partner voor al uw herstellingen & overige kitwerken met een snelle en efficiënte oplossing voor al uw kitgerelateerde behoeften.

Offertevraag

Ongeacht de omvang van de klus

Of het nu gaat om het herstellen van een lekkende kitnaad in de badkamer of het vernieuwen van de kit rondom ramen en deuren, Abo Kitwerken biedt betrouwbare oplossingen die de levensduur van de kit verlengen en de structurele integriteit van de oppervlakken behouden.

Onze aanpak

Wij staan niet alleen bekend om onze grootschalige projecten zoals het kitten van zwembaden of betonpanelen, maar ook om onze uitstekende dienstverlening op het gebied van kleine herstellingswerken voor kit. Of het nu gaat om het herstellen van lekkages, het vernieuwen van versleten kitnaden of het aanpakken van andere kleine kitproblemen, wij bieden een snelle en efficiënte oplossing voor al uw kitgerelateerde behoeften.

Ons ervaren team begrijpt dat uw kleine kitprobleen snel kan uitgroeien tot grotere complicaties als het niet tijdig wordt aangepakt. Daarom bieden wij een snelle service voor kleine herstellingswerken, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen en nauwkeurige technieken om duurzame resultaten te garanderen. Of het nu gaat om badkamers, keukens, ramen of andere delen van uw huis of bedrijf, Abo Kitwerken staat paraat om kleine kitproblemen professioneel en doeltreffend op te lossen!

Specialist in Kit- en Voegwerken

Abo-Kitwerken heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot specialist op het gebied van kit- & voegapplicaties.
Wij zijn een onafhankelijk specialist in het uitvoeren van afdichtingstechnieken.
Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte inzake alle voegwerken voor zowel nieuwbouw als renovaties.

Denk hierbij onder andere aan de volgende zaken:

  • sanitaire ruimtes
  • bouwkundige aansluitingen
  • gevel en vloer dilataties
  • glas (o.a. gecertificeerd in structural glazing)

Abo-Kitwerken heeft zich ook gespecialiseerd in het vervangen van bestaande voegvullingen.

Vaak blijkt immers uit inspectie dat een verkeerd afdichtingmateriaal is gekozen, of dat de constructie als zodanig gebreken vertoont. Ook kunnen bestaande voegvullingen niet meer voldoen aan de actueel gestelde eisen i.v.m. schimmelvorming, onthechting, lekkages, veroudering door uv-straling en mechanische beschadigingen.

Daarom is het van belang eerst een grondig onderzoek te verrichten en op basis daarvan advies uit te brengen inzake herstel.
Wordt eenmaal tot uitvoering overgegaan, dan krijgen ook milieuaspecten ruime aandacht, aangezien de te verwijderen oude afdichtingmaterialen vaak schadelijke stoffen bevatten. In voorkomend geval worden ze conform de daarvoor geldende richtlijnen afgevoerd en vernietigd.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Contact details

Vul onderstaande formulier in, omschrijf wat er gekit moeten worden en we contacteren je zo snel mogelijk.